INFO

Rik Engelgeer

Mijn naam is Rik Engelgeer, getrouwd met Josca en blije vader van twee dochters.

Ik ben afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht en fotografie heb ik geleerd van onder andere fotografen als Ronald Koster en Brendan de Clercq.

Door mijn jarenlange ervaring als acteur voor theater als ook televisie en talloze ontmoetingen met casting directors en regisseurs weet ik goed wat er verwacht wordt van een castingfoto.

Het belangrijkste is vooral;

Blijf ademen, iets wat menig geportretteerde soms ineens kan vergeten. Het is daarom ook goed om elkaar een beetje te leren kennen met een kop thee, voordat we beginnen.

Naast mijn portretfotografie maak ik graag scenefoto’s. Ik weet hoe een acteur denkt en kan goed anticiperen op wat komen gaat in een scene.

Eens in de zoveel tijd komt het voorbij dat ik gevraagd wordt voor een bruiloft. Wat een feest is dat! Ik fotografeer het graag. Een blijde dag, een dag waarin ik ervoor wil zorgen dat jullie bij elk jubileum terugdenken aan die ene mooie dag. En waarop jullie dan zeggen, dat wás een mooie dag.

Trouwens ben je nieuwsgierig naar mijn acteerwerkzaamheden, nodig ik je van harte uit op mijn andere site rikengelgeer.nl

Neem gerust contact met mij op.